NOW terugbetalen?

Lenz is een onafhankelijk kantoor gespecialiseerd in het oplossen van fiscale- en bancaire problemen. Lenz financial services & consultancy heeft meer dan 25 jaar ervaring en kan u helpen bij problemen rondom het terugbetalen van de NOW steun. 

De NOW regeling

Met de NOW regeling (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) kon u tijdens de coronacrisis uw personeel blijven betalen. Hiervoor heeft u voorschot aan op basis van het destijds verwachtte omzetverlies. Vervolgens heeft u op basis van de cijfers een definitieve berekening aangedragen. Het kan zijn dat u vervolgens een nabetaling hebt ontvangen, doordat het omzetverlies lager uitpakte dan vooraf voorzien. 

Terugbetalen van NOW

U hoeft het verschil tussen het voorschot en de definitieve steun pas terug te betalen wanneer u daarover bericht heeft ontvangen. Stort het bedrag nooit eerder terug! 

Wanneer u de NOW steun niet direct terug kunt betalen dan kunt u gebruik maken van een betalingsregeling bij het UWV. Hier kunt u, indien nodig ook uitstel van betalingen aanvragen. 

Het kan echter ook voorkomen dat u voorziet dat u de NOW steun helemaal niet meer terug kunt betalen. Het is in deze gevallen aan te raden om een specialist in te schakelen. U wilt immers voorkomen dat u privé aansprakelijk gesteld wordt voor de schuld. 

Lenz is gespecialiseerd in fiscale problemen en kan u helpen bij een NOW schuld. 

Hoe wij u helpen bij uw NOW schuld

Lenz Consultancy kan u helpen bij de terugbetaling van de NOW schuld of het liquideren van uw onderneming wanneer terugbetalen van de schuld niet meer mogelijk blijkt. Wij beschikken over de juiste kennis en juristen om uw afwikkeling snel en secuur te laten verlopen. U kunt vrijblijvend uw casus voorleggen aan onze specialisten waarna wij u een voorstel doen voor de afwikkeling van uw turboliquidatie.

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Dat betekend dat u alleen betaald wanneer wij daadwerkelijk het gewenste resultaat behalen. 

Onze werkwijze

01.

Contact

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@lenzfinancialservices.nl

02.

Kennismaking

De tweede stap is de kennismaking, dit kan zowel telefonisch als op kantoor.

03.

Uitleg van uw situatie

Onze derde stap is de uitleg, wij vragen u om zo duidelijk mogelijk uw situatie te beschrijven.

04.

Gratis screening

Wij gaan uw situatie gratis bekijken en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

05.

Offerte

Voor elk project hanteren wij een standaard vooraf afgesproken prijs.

06.

Aan de slag!

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Wilt u direct in contact komen?

Klik op de knop hiernaast en vul het contactformulier in. Wij zullen u dan binnen 24 uur contacteren.

Waarom ons?

Wij zullen ten alle tijden eerlijk en transparant advies geven, als wij denken dat iets niet haalbaar is zullen wij dit ook aangeven om zo geen onnodige kosten te maken.

Voor elk project spreken we en vaste prijs af, dus geen verborgen kosten achteraf.

Kunnen wij het probleem niet oplossen? Dan krijgt u uw geld terug.

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Onze cijfers

Gebaseerd op 2021

1
Vaste klanten
1
Cases behandeld
1
gewonnen cases