Diensten

Onze expertises op een rijtje.

Expertises

Hieronder zijn enkele diensten waarbij wij kunnen ondersteunen.

Belastingaanslag

De belastingwetgeving verandert continu. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet, zodat wij op de hoogte zijn van de actuele spelregels van de verschillende belastingen. Zowel zakelijk als privé. Wij zorgen dat u niet te veel belasting betaalt en dat u niet wordt teruggefloten door de Belastingdienst.

Bezwaar & beroep

Wil de fiscus onverhoopt afwijken van de ingediende aangifte of ben je het niet eens met een beslissing van de Belastingdienst? Bijvoorbeeld met de hoogte van een definitieve aanslag of navorderingsaanslag? Onze belastingadviseurs hebben ruime ervaring in het opstellen van bezwaarschriften en helpen je hier graag mee verder.

BTW-Fraude B.V.

Heeft u te maken met BTW-fraude of wordt u verdacht van BTW-fraude? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied en kunnen u op de juiste wijze ondersteunen in het process omtrent BTW-fraude.

Bijstand bij controle

Heeft u te horen gekregen dat u en belastingcontrole krijgt? Wij kunnen u bijstaan in het process en u op de juiste manier begeleiden.

Belastingdienst

Heeft u hoofdpijn door problemen met de belastingdienst? Ons team van specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring op gebied van problemen met de belastingdienst. Wij kunnen u op de gepaste manier helpen en begeleiden.

Problemen in uw besloten vennootschap (B.V.)

Heeft u problemen in uw B.V. door bijvoorbeeld schuldeisers, privé opnames, of andere complexe zaken? Wij kunnen u van A tot Z ondersteunen en begeleiden in het process zodat u er met zo min mogelijk problemen vanaf komt.

Wilt u direct in contact komen?

Klik op de knop hiernaast en vul het contactformulier in. Wij zullen u dan binnen 24 uur contacteren.